Preloader Image

4 web stranice na kojima možeš potražiti (koristan) stručni savjet

Čini li se i tebi kao da su u posljednje vrijeme svi postali stručnjaci za sve? Jedan od meni osobno najzanimljivijih trendova rođenih u posljednjih godinu dana pandemije jest eksplozija “autentičnih i transparentnih” LinkedIn gurua, coacheva i influencera u otprilike svakom području koje možeš zamisliti. Iako sam zahvalna na puno savjeta i informacija koje sam dobila na toj društvenoj mreži, uključujući i neke kontakte s kojima ostvarujem lijepe suradnje, bitno je sve upijati uz određenu dozu realističnosti i zdravog skepticizma, jer se puno anegdota i life changing priča jednostavno – nikad nije dogodilo.

U svoj toj šumi savjetnika i savjetnica za karijeru i život, ponekad je teško pronaći konkretne i korisne stručne savjete osoba koje znaju o čemu pričaju u trenutku kad nam je to najpotrebnije. Iz tog razloga, odlučila sam kompilirati listu i s tobom podijeliti koje su to web stranice na kojima i ja redovito potražim savjet ili dva vezano uz profesionalni ili osobni razvoj.

Kuća Posao

Nova vremena zahtijevaju prilagodbu novim načinima života i rada. Neka od najnovijih istraživanja pokazuju kako rad od kuće neće tako brzo pasti u zaborav, pa čak ni nakon što se situacija s pandemijom primiri.

Kuća Posao je izvrsna edukativna platforma koja nastoji pomoći svima onima koji se po prvi puta u životu susreću s radom od kuće, ali i oni koji su već naviknuti raditi od kuće zasigurno mogu pronaći nekoliko savjeta za povećanje vlastite produktivnosti.

Na Instagram profilu ove platforme možeš pratiti i serijal pod nazivom #NovePrilike, u kojem gosti iz raznih branši pričaju o prilagodbi posla i drugim izazovima koje donosi globalna pandemija u profesionalnom svijetu.

Andrea Tintor

U ovom dijelu ću biti malo subjektivnija, s obzirom na to da Andrein rad pratim i kroz naše prijateljstvo te imam svakodnevni insight u količinu truda i rada koje ulaže u vlastito usavršavanje, ali i maksimalnu kvalitetu i mjerljive rezultate koje postiže za svoje klijente.

Andrea je jedna od “naših” najkvalitetnijih stručnjakinja za PR, komunikacije i branding. Na blogu možeš naći nekolicinu stručnih članaka na te teme ili dogovoriti konzultacije. Andrea je nedavno objavila i medijski priručnik koji ti daje konkretne savjete za povećanje medijske vidljivosti.

TeaTime – Tea Zavacki

Ako te zanima kako pokrenuti profitabilan online biznis, usvojiti nove navike, steći samopouzdanje ili kvalitetno isplanirati vlastite ciljeve, nema boljeg mjesta od Teinog online utočišta. Na njenom blogu naći ćeš brojne članke, e-bookove i druge resurse koji će ti pomoći u izgradnji vlastitog, kako kaže Tea, “posla po svom”.

Ukoliko želiš otići korak dalje, Tea organizira i vrhunsku #radimposvom akademiju, koju je do sad pohađalo mnogo vrlo zadovoljnih polaznika i polaznica, a od kojih neki upravo sada rade na svom poslu iz snova.

Budi dobro

Budimo realni, u ovih prošlih godinu dana (wow, da, godinu dana) svima nam je ponekad trebao eksterni poticaj da budemo dobro privatno i na osobnoj razini, kako bi u poslu mogli dati sve od sebe. Zbog toga mislim da je važno, uz ostale web stranice, spomenuti ovaj portal na kojem možeš saznati kako svoje tijelo, um i duh dovesti u što kvalitetniju ravnotežu.

Na Budi dobro možeš pronaći ukusne i zdrave recepte, vježbe i posljednje trendove iz svijeta joge te savjete vezane uz holistički način života.

Imaš li još neke web stranice i platforme koje redovito pratiš i koje ti pomažu u profesionalnom i osobnom razvoju? Piši mi. 😉

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top